Sayfalar

19 Nisan 2013 Cuma

Bir evin olmazsa olmazi mutfaga sira geldi. Uzun hesaplarin, derin düsüncelerin, bitmez tükenmez arastirmalarin sonucunda Tepe Mutfak ürünlerinde karar kildik.

Daha önce de defalarca Datca Tepe Mutfak magazasina gidip Abdullah beyin basini az agritmamistik.

Bizleri o takdire sayan sabri ve güler yüzüyle defalarca bilgilendirdi, cesitleri göstermisti.

Bugün yine gittik Tepe Mutfaga ve Abullah Beyin basini agritmaya.

Esim Hülya ismarlamayi düsündügümüz ürünleri tek tek tekrar inceldi.

Abdullah Beye aklinda kalan son sorularini, merak ettigi detaylari sordu, cevaplarini aldi...

Uygun mutfagi secmek, mümkün olan en olan iyi ürünü bulmak zaman isteyen bir sürec, zaman ayirmak gerekiyor, benden size kücük bir nasihat; Insaatiniz baslamadan Ankastre Mutfak sunan firmalari iyice arastirin, yoksa isiniz uzun sürer, insaat aninda vakit bulamazsiniz bu arastirmalara.

Ben ve esim tam da bu dedigimi yaptik, yaklasik bir yil önce basladik hazir mutfak sunan firmalari incelemeye...


Sonunda Tepe Mutfak'ta karar kildik, Abdullah Beyle tekrar masaya oturduk, defalarca yaptigimiz cizimlere ve hesaplara bugün bir son verdik ve siparis formunu imzaladik.

Bu isi de bitirdik diye sevinirken, Abdullah Akyildiz;, "Hocam ne bitmesi, daha yeni basliyoruz, Ankastre ürünlere de karar vermeniz gerekiyor.." dedi ve bizi tekrar yerimize oturttu.

Evet hakliydi sayisiz firma ve sayisiz ürün cesidi vardi. Ama bu firmalarin icinde bir tanesi vardi ki, 32 yil yasadigimiz Almanya'da ne ben, ne de yillarca AEG'de calismis esim adini duymustu. Abdullah Beyle son görüsmemizden sonra internette Franke ürünleri hakkinda güzel müsteri tecrübeleri okumustum, test sonuclarini karsilastirmistim. Edindigim sonuc, bizi adini hic duymadigim bu markaya bir kac adim yakinlastimisti.

Bugün Abdullah Bey israrla FRANKE firmasinin ürünlerini düsünmemizi tavsiye etmesi,. Franke firmanin temsilcisi Gökhan Bey de güzel bir tesadüf  orada olmasi.  Abdullah Beyin verdigi bilgiler ve Gökhan beyin de destegiyle Franke de karar kildik, insallah dogru karari vermisizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder